Over ons

Deze kleine huisdierenpraktijk in Bilzen werd in 1985 opgericht door dierenarts Leon Brands. Sinds enkele jaren werd het team uitgebreid met de jongere generatie, dierenarts Lien Brands en dierenarts Lore Brands, die de interesse voor het beroep én de liefde voor de dieren met de paplepel meekregen.


Om in te spelen op het groeiende cliënteel en de sterke uitbreiding van de diagnosetechnieken en behandelingsmogelijkheden, is er sinds augustus 2011 een ruime, modern uitgeruste nieuwbouw in gebruik.

Vermits de diergeneeskunde in snel tempo evolueert naar meer gespecialiseerde diensten, streven wij er als team naar,om uw dier, binnen de mogelijkheden van de moderne diergeneeskunde, de beste zorgen te bieden.
 
 

Hiervoor beschikken wij over de modernste apparatuur, waaronder echografie, digitale radiografie, fluoroscopie, endoscopie, een eigen intern laboratorium voor bloedonderzoeken (resultaten binnen de 15 minuten!) en een couveuse voor de kleinste patiëntjes. Onze operatieruimte is uitgerust met oa. gasnarcose en hartbewaking, voor kleine operaties zoals castratie en sterilisatie, maar ook grote ingrepen zoals bv. orthopedische operaties, ... Ook volgen wij continu bijscholingen in binnen- en buitenland.